mainos_1081

Rekrytointi (rekrytoivat koulutusohjelmat, vuokratyö)
Yrityskulttuuri

Nykypäivänä työn pitää sopia elämään

Carrot on henkilöstöpalvelualan ja rekrytointiliiketoiminnan välittävä ja vastuullinen kumppani

artikkelikuva: Nykypäivänä työn pitää sopia elämään

Hyvä työelämä on tasa-arvoista ja motivoivaa. Lisäksi työelämältä odotetaan joustavuutta ja arvomaailmojen kohtaamista. Carrot yhdistää ammattilaiset ja yritykset ammattitaitoisesti, tukee työntekijöitä ja kouluttaa tulevaisuuden osaajia.

Työnhakijan elämäntilanteen huomioiminen rekrytoinnissa on tärkeää, jotta työntekijät kokevat työn itselleen sopivaksi. Tyytyväinen, motivoitunut ja työssään viihtyvä työntekijä on myös työnantajan etu.

”Nykypäivänä työn pitää sopia elämään. Me autamme työnhakijoita löytämään omaan elämäntilanteeseensa sopivan työn nopeasti. Rekrytoidessa kartoitamme sekä työntekijöiden että työnantajayritysten arvomaailmat”, sanoo Carrotin kehitysjohtaja Tessa Koivunen.

Työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin tunnistaminen on oleellista, jotta osaajille voidaan tarjota heille sopivia tehtäviä. Carrotilla työtyytyväisyys onkin Suomen keskiarvoa korkeampi. Tyytyväisyyttä parantavat työntekijöistä välittäminen ja läsnä oleminen.

”Autamme työntekijöitämme erilaisissa elämäntilanteissa. Nuoret saattavat tarvita tukea työelämätaitoihin tai elämänhallintaan”, sanoo Koivunen.

Esimerkiksi opiskelijalle työn joustavuus on tärkeää, jotta työn, opintojen ja muun elämän yhteensovittaminen sujuu. Perhettä perustaessa työn vakinaisuus nousee keskeiseksi.

kuva

Uusia urapolkuja avautuu kouluttautumalla

Oppilaitosyhteistyön ja erilaisten rekrytointikanavien kehittämisen ansiosta Carrot löytää osaajia työnantajayritykselle haastavissa rekrytointitilanteissa. Rekrytoinnin lisäksi Carrot kouluttaa uusia tekijöitä osaajapulasta kärsiville aloille sekä muuttuneisiin työtehtäviin.

”Jatkuvan oppimisen merkitys kasvaa tulevaisuudessa työelämän ja tehtävänkuvien muuttuessa. Me olemme sekä työntekijöiden että työnantajayritysten kumppanina muutoksessa ja tuemme kasvua”, Koivunen sanoo.

Carrot on rakentanut oppisopimus- ja työhönperehdytyspolkuja tilanteisiin, joissa työrooliin ei valmistu ammattilaisia suoraan oppilaitoksista. Peruskoulutuksen lisäksi saatetaan tarvita konkreettista oppimista työpaikalla.

”Työroolista riippuen osaamisen eri osa-alueita on kehitettävä. Tulevaisuuden ja jo nykypäivänkin työelämässä työuran aikana opiskellaan ja hallitaan useita ammatteja”, Koivunen sanoo.

Lisätietoja: www.carrot.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 02/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »