mainos_1081

Rekrytointi

Oikotie mukana luomassa parempia työpaikkoja Suomeen

artikkelikuva: Oikotie mukana luomassa parempia työpaikkoja Suomeen

Vastuullisuus on tällä hetkellä tärkeää jokaiselle yritykselle, sillä sekä asiakkaiden että työntekijöiden odotukset vastuullisuutta kohtaan ovat selvästi kasvaneet. ”Oikotie Työpaikoissa vastuullisuus on viety aivan liiketoiminnan ytimeen ja olemme kehittäneet kaksi eri konseptia, Vastuullinen Työnantaja ja Vastuullinen Kesäduuni, joilla pyrimme edistämään vastuullista työelämää Suomessa”, kertoo Oikotie Työpaikkojen johtaja Joonas Pihlajamaa.

Pelkkä oman työn sisältö ja palkka eivät ratkaise tämän päivän työnhaussa, vaan haetaan merkityksellisyyttä ja ylpeyttä omasta työnantajasta. Hyvän työn osat tiivistyvät luontevasti vastuullisuus-sanaan. ”Vastuullinen kesäduuni -kampanjastamme on tullut tavallaan hyvän kesätyön ’joutsenmerkki’ ja uusi Vastuullinen työnantaja -kampanja tuo organisaatioille yhteisen foorumin edistää houkuttelevuuttaan työnantajina yleisesti ja jakaa parhaita käytäntöjä”, Pihlajamaa sanoo.

Vastuullinen työnantaja -kampanjaan mukaan lähtevät yritykset sitoutuvat edistämään kampanjan periaatteita, joita ovat muun muassa syrjimättömyys, työelämän tasapaino, hyvä esimiestyö ja työn sisältö ja merkitys. Vastuullisuus-teemaa edistetään myös keväällä suurella vastuullisuustutkimuksella, johon voivat osallistua kaikki kampanjaan ilmoittautuneet. ”Haluammesekä lisätä tietoisuutta vastuullisesta työelämästä että myös luoda vastuullista työelämää Suomessa yhdessä muiden työnantajien kanssa”, summaa Pihlajamaa. Käy tutustumassa kampanjoihimme ja ilmoittaudu mukaan!

Vastuullinen työnantaja: Oikotie.fi/tyonantaja
Vastuullinen kesäduuni: Oikotie.fi/kesatyonantaja

Julkaistu: 02/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »