mainos_1081

Hyvinvointi

Energiaa kellon ympäri

Välipalat pitävät verensokerin tasaisena ja antavat energiaa työhön

artikkelikuva: Energiaa kellon ympäri

Työtehtävästä riippumatta ravitsemus on jaksamisen perusta. Terveelliset välipalat varmistavat vireystason säilymisen työpäivän aikana. Välipalatelineiden ja -automaattien tarjonnasta saa lisäenergiaa vuorokaudenajasta riippumatta.

Päivän pääaterioiden väli venyy usein liian pitkäksi, jolloin verensokeri voi laskea ja väsymys yllättää. Lounaan ja päivällisen välissä useimmat tarvitsevat lisää energiaa jaksaakseen virkeänä työpäivän sekä illan. Työpaikkaruokala ei ole aina auki nälän yllättäessä varsinkaan vuorotyössä.

”Terveellisen välipalan nauttiminen pitää energiatasot tasaisena ja sekä päivä- että vuorotyössä”, sanoo toimitusjohtaja Vesa Jaatinen Alfmixiltä, joka toimittaa Boost Bar -välipalapalvelua asiakasyrityksiin.

Boost Bar -palveluun kuuluu terveellinen ja monipuolinen välipalavalikoima. Palvelu sisältää Boost Barin toimittamisen, ylläpitämisen ja huoltamisen. Työnantajan maksaman viikoittaisen 9-12 € maksun ansiosta työntekijät voivat ostaa välipalatuotteita kellonajasta riippumatta kilpailukykyiseen hintaan. Työntekijä maksaa Boost Barista valitsemansa tuotteen MobilePaylla, tilisiirrolla tai käteisellä kassalippaaseen.

Terveelliset välipalat kiinnostavat kuluttajia

Kiinnostus ravitsemusta ja ruokavalion terveellisyyttä kohtaan on lisääntynyt viime vuosina. Boost Barin valikoima vastaa nykypäivän kysyntää sisältäen muun muassa välipalapatukoita, proteiinipatukoita, pähkinöitä, ruokaisia pika-annoksia sekä makeisia. Kylmäkaapin sisältävästä Boost Bar Coldista saa lisäksi esimerkiksi proteiinirahkoja, smoothieita ja juomia.

”Asiakkaan ei tarvitse tilata tiettyä tuotepakettia, vaan Boost Baria täydennetään menekin perusteella. Ruokahävikkiä ei synny, sillä tuotevalikoima on muokattavissa oikea-aikaisesti kysynnän ja asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti tuotetarjontamme puitteissa”, Jaatinen sanoo.

Tuotevalikoima on muokattavissa kysynnän ja asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Työnantajalle riskitön ja työntekijöille hinnoiltaan kilpailukykyinen välipalapalvelu on panostus henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Boost Bariin voi tutustua osoitteessa: boostbar.fi

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Julkaistu: 04/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »