mainos_1090

Hyvinvointi

Hyvinvoinnin merkitys korostuu

artikkelikuva: Hyvinvoinnin merkitys korostuu

Työelämä on ollut jo pitkään murroksessa ja vallitsevassa poikkeustilanteessa muutos on tullut äkillisemmin kuin kukaan olisi voinut kuvitellakaan.

Työtapojen muutokset ja etätyön lisääntyminen ovat asettaneet haasteita niin työntekijöille kuin työnantajille. Sopeutuminen uusiin työskentelyoloihin ja mahdolliseen työn määrän muuttumiseen vaikuttaa sekä työssä viihtymiseen että hyvinvointiin ja saattaa aiheuttaa kuormittumista. Työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi työssä ja henkilökohtaisessa elämässä on paitsi tärkeää yksilön kannalta, se myös vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen ja kilpailukykyyn.

Hyvinvoinnin eteen tehtävään työhön kiinnitetään erityistä huomiota myös syyskuussa, kun Työhyvinvointimessut järjestetään jälleen 8.–10.9.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kuulla asiantuntijoiden puheenvuoroja, tutustua viimeisimpiin tuotteisiin ja verkostoitua. Samaan aikaan järjestetään myös työturvallisuuden suurtapahtuma EuroSafety.

Tapahtuman ohjelmasisältö tuo esiin uusia näkökulmia muutosten omaksumiseen ja tarjoaa innovatiivisia lähestymistapoja työhyvinvoinnin parantamiseen. Ensimmäiset julkistukset ohjelmaan onkin jo tehty. Torstaina 10.9. E-hallin ohjelmalavalla kuullaan hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija Jaakko Halmetojan luento, joka käsittelee uusien innovaatioiden, terveysteknologioiden ja käyttäytymistrendien vaikutuksia sekä yksilön että työyhteisöjen hyvinvointiin.

Työhyvinvointi-messujen kaksi seminaariyhteistyökumppania, Työterveyslaitos ja Fennia, vastaavat keskiviikon ja torstain seminaaritarjonnasta tuoden käsittelyyn mielenkiintoisia aiheita työterveydestä ja -hyvinvoinnista.

Lue lisää www.tyohyvinvointimessut.fi ja seuraa uutisointia somessa aihetunnisteella #työhyvinvointi.

Julkaistu: 06/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »