mainos_1038

Hyvinvointi
Työympäristö (ergonomia)

Ergonominen hiiri helpottaa työskentelyä

Kehon keskilinjan kohdalla oleva hiiriohjain vähentää ylävartaloon kohdistuvaa rasitusta

artikkelikuva: Ergonominen hiiri helpottaa työskentelyä

Ergonominen hiiriohjain mahdollistaa tasapainoisen työskentelyasennon sekä vähentää niska-hartiaseutuun ja käsiin kohdistuvaa rasitusta. Hiiriohjaimeen ohjelmoitavat toiminnot nopeuttavat työskentelyä.

”Näyttöpäätetyöskentelyn ergonomiaa voidaan parantaa näppäimistön eteen sijoitettavalla hiiriohjaimella. Tasapainoinen työskentelyasento vähentää lihasjännitystä estäen hiirikäden ja niska-hartiaseudun kiputilojen syntymistä”, sanoo Mousetrapperin aluemyyntipäällikkö Janne Slant.

Pohjoismaissa menestystuotteeksi noussutta ergonomista Mousetrapper-hiiriohjainta kehitetään jatkuvasti vastaamaan käyttäjien muuttuvia tarpeita. Tuoteperheessä on useita erilaisiin tarpeisiin suunniteltuja malleja. Ruotsalaista tuotantoa olevilla hiiriohjaimilla on kahden vuoden takuu.

”Esimerkiksi sairaanhoitopiirien toiveesta kehitetty Mousetrapper Advance 2.0+ kestää desinfiointiaineella puhdistamisen. Tuote soveltuu yhteiskäyttötyöpisteille”, Slant kertoo.

Mousetrapper-ohjaimen esiohjelmointi nopeuttaa työskentelyä. Kopioinnin, liittämisen, valmiin tekstikatkelman ja uloskirjautumisen lisäksi painikkeisiin voi ohjelmoida haluamiaan oikoteitä työskentelyn tehostamiseksi.

Kuva

Hyvä työskentelyasento paikasta riippumatta

Mousetrapper-hiiriohjain voidaan yhdistää mallista riippuen USB-liitännällä tai Bluetooth-yhteydellä pöytätietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen, älytelevisioon, älypuhelimeen ja tablettiin.

Eri älylaitteilla työskentelyyn kehitetyssä Mousetrapper Alpha -hiiriohjaimessa on integroitu näppäimistö. Läppäritelineen ja Alphan avulla kannettavan tietokoneen voi muuttaa ergonomiseksi työpisteeksi niin kotona ja työpaikalla kuin kahvilassa ja junassakin.

kuva

”Alphaan voi ohjelmoida neljä laitetta samanaikaista käyttöä varten, joten työskentely eri laitteilla on sujuvaa. Ohjattava laite valitaan pikanäppäimellä”, sanoo Slant.

Mousetrapperia voi kokeilla maksutta kahden viikon ajan. Kokeilu ei ole sitova, ja kokeilujakson jälkeen tuotteen voi halutessaan hankkia haluamansa hankintakanavan kautta.

”Hiiriohjaimiamme pääsee testaamaan ottamalla yhteyttä minuun suoraan tai nettisivujemme kautta. Kokeiluun kuuluu maksuton tuotekoulutus, jonka avulla tuotteesta saa parhaan hyödyn”, Slant sanoo.

Tutustu ergonomisiin hiiriohjaimiin osoitteessa fi.mousetrapper.com.

Lisätietoja:
Janne Slant, janne.slant@mousetrapper.com
puh. +358 45 326 2426

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Julkaistu: 04/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »