mainos_1081

Rekrytointi (vuokratyö)

Henkilöstövuokrauksen rooli tulevaisuuden työelämässä

artikkelikuva: Henkilöstövuokrauksen rooli tulevaisuuden työelämässä

Työelämä näyttää kovin erilaiselta kuin vaikkapa suurten ikäpolvien työvuosina. Työtä tehdään enemmän omilla ehdoilla: esimerkiksi yhdistelemällä palkkatyötä ja yrittäjyyttä. Samalla organisaatioiden on yhä vaikeampaa rekrytoida kokeneita asiantuntijoita. Viime aikojen kriisit ovat entisestään kiihdyttäneet muutosta.

Näin henkilöstövuokrauskumppani palvelee tulevaisuudessakin

Hakijat ovat yhä vahvemmin asiakaskeskiössä. Henkilöstövuokrauksessa tullaan panostamaan enenevästi siihen, että hakijalle löydetään myös työkulttuuriltaan sopiva, inklusiivinen työpaikka.

Vastuulliset ja monimuotoisuutta tukevat henkilöstövalinnat ovat vauhdilla osa henkilöstövuokrausyritysten palveluja. Jos työyhteisö haluaa pyrkiä monimuotoisempaan suuntaan rekrytoinnissaan tai kokeilla anonyymia rekrytointia, on luontevaa käyttää apuna vastuullisesti toimivaa alan ammattilaista.

Tulevaisuutta leimaa monella tapaa epävarmuus, joten tarvittavan työvoiman määrää voi olla vaikeaa arvioida. Toisaalta projektiluonteinen tekeminen lisääntyy jatkuvasti. Henkilöstövuokraus on nopea tapa reagoida tarpeisiin.

Kun osaajapula ja henkilöstön vaihtuvuus lisääntyvät, on henkilöstökumppani arvokas apu. Käytämme rekrytointeihin niiden vaatiman ajan, hyödynnämme kustannustehokkaita verkostojamme sekä kannamme riskin.

HR:n ja palkkahallinnon ulkoistaminen tuo vakautta pienemmille yrityksille. Henkilöstövuokrausta hyödyntämällä johtoportaan ei tarvitse itse hoitaa kaikkea, vaan henkilöstöasiat ja palkanmaksu hoituvat henkilöstökumppanin toimesta.

Henkilöstökonsultti tukee molempia osapuolia: yritystä ja vuokratyöntekijää. Omalta konsultilta saa apua esimerkiksi hyvän työsuhteen juurruttamiseen tai mahdollisten alkuvaikeuksien ratkomiseen.

Lue lisää oppaastamme täältä >>>

Julkaistu: 10/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »