mainos_1038

Hyvinvointi
Pelillistäminen
Tiimit
Yrityskulttuuri

Ensiluokkaiset tiimiaktiviteetit sitouttavat, motivoivat ja auttavat menestymään

artikkelikuva: Ensiluokkaiset tiimiaktiviteetit sitouttavat, motivoivat ja auttavat menestymään

Teambuilding-aktiviteetit parantavat tunnetusti hyvinvointia ja me-henkeä, ja parhaimmillaan hyödyt säteilevät koko organisaatioon. Osaavien ammattilaisten avulla ikimuistoinen tiimiaktiviteetti järjestyy helposti avaimet käteen -periaatteella. Aivan omaa luokkaansa oleva aktiviteettivalikoima myös takaa sen, että yhteinen tekeminen nousee takuuvarmasti tiimipäivän tai vaikkapa konferenssin tähtihetkeksi.

Yhteisöllisyyden vahvistamista. Tehokkaampaa tiimityöskentelyä. Resilienssiä ja muutosjohtamista. Hybridityöelämän haasteet mietityttävät nyt johtajia ja yrityksiä, jotka etsivät keinoja henkilöstön motivaation ja menestyksen tukemiseksi.

Teambuilding-aktiviteetit ovat yksi tehokkaimmista tavoista saada tiimit kukoistamaan. Tämän tietää alan edelläkävijäyritys Seikkailu Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus henkilöstön kehittämisestä. Yhtiö tarjoaa yritysasiakkailleen huikean valikoiman laadukkaita, täysin valmiita B2B-aktiviteetteja ja tapahtumien oheisohjelmia.

”Tavoitteenamme on tehdä tiimiä kehittävien aktiviteettien järjestämisestä mahdollisimman helppoa. Oli kyse sitten yksittäisestä aktiviteetista tai suuremmasta elämyskokonaisuudesta, valikoimastamme löytyy aina sopiva ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Asiakkaan tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja me hoidamme loput”, kertoo Seikkailun toimitusjohtaja Timo Heinaro.

Seikkailu kuuluu maailman johtavaan teambuilding-organisaatioon Catalyst Globaliin, jonka kautta se tarjoaa 200 korkeatasoista tiimiaktiviteettia. Aktiviteetit on suunniteltu nimenomaan yritysasiakkaiden tarpeisiin, ja ne voidaan toteuttaa missä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

kuva

Uudenlainen henkilöstön kehittämisen konsepti hioo ihmiset yhteen

Seikkailun koukuttavat aktiviteetit tempaisevat mukaansa osallistamisen ja pelillistämisen kautta ensimmäisestä sekunnista alkaen. Aktiviteetteja löytyy joka lähtöön: elämysverstaan osaavat ammattilaiset tuottavat asiakkaille viiden tähden kokemuksia mm. bisnes- ja strategiapelien sekä toiminnantäyteisten tiimihaasteiden muodossa. Aktiviteetit luonnistuvat myös virtuaalisesti ja hybridimallina

Koska ryhmäyttämisen tavoitteena on parantaa tiimien vuorovaikutusta ja suoriutumista, tulisi yhteistä tekemistä aina tukea fasilitoivin keinoin. Seikkailu yhdistääkin organisaatioiden oppimistavoitteisiin räätälöidyt tiimiaktiviteetit sujuvasti ammattifasilitointiin, ja tarvittaessa myös valmennuksellisiin ja koulutuksellisiin komponentteihin.

Hyödyt maksimoidaan kehittävällä purkukeskustelulla, jossa opittua syvennetään yhteisen ajatustenvaihdon ja tiimiaktiviteetteihin erikoistuneiden fasilitoijien avulla. Tiimiaktiviteetista tehtyjä havaintoja heijastetaan myös aitoihin työelämän onnistumisiin ja haasteisiin, mikä on omiaan auttamaan yksilöitä ottamaan vastuuta kehityksestään.

”Asiakkaan tarpeista riippuen aktiviteetin tavoitteena voi olla vaikkapa uuden strategian jalkauttaminen tai kommunikaation vahvistaminen. Tuomme aiheen lähelle henkilöstöä itsereflektion, oivallusten ja hauskan yhteisen tekemisen kautta. Tarvittaessa rikastamme kokonaisuutta esimerkiksi coachingilla ja koulutuksella”, Lead Facilitator Anne Liljestrand kuvailee yhtiön edistyksellistä konseptia.

kuva

Kokonaisvaltainen palvelukonsepti pitää huolen, että osallistujat ja yritykset saavat toimivat ja mielekkäät työkalut kehitykseensä, oli kyse sitten kickoff-tapahtumasta, koulutustilaisuudesta tai isosta konferenssista. Yhtiön tapahtumatakuu puolestaan takaa mielenrauhan, sillä aktiviteetin voi tarvittaessa muuttaa pidettäväksi etänä lyhyelläkin varoitusajalla.

”Meillä kaikki on mahdollista. Oli tarve tai toive millainen tahansa, seuraava onnistunut tiimitapahtuma on vain puhelinsoiton päässä”, Heinaro vinkkaa.

Tutustu Event Finder -hakutyökaluun: www.eventfinder.fi

Lisätietoja: www.catalystteambuilding.fi

Teksti: Vanessa Törnblom

Julkaistu: 11/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »