mainos_1081

Hyvinvointi
Työympäristö
Yrityskulttuuri

Ainutlaatuinen kokousmiljöö tarjoaa kaikkea ja vähän enemmän unohtumattomiin yritystapahtumiin

artikkelikuva: Ainutlaatuinen kokousmiljöö tarjoaa kaikkea ja vähän enemmän unohtumattomiin yritystapahtumiin

Keskellä Kauniaisten idylliä sijaitseva Työväen Akatemia kätkee sisäänsä täyden palvelun kokouspaikan, joka hakee vertaistaan.

Talviaamu sarastaa ja tunnelma on seesteisen kutsuva, kun ristikkoikkunainen jugendhuvila toivottaa tulijat tervetulleiksi.

Tämä ihastuttava, kartanonkeltainen päärakennus kuuluu Kauniaisissa sijaitsevalle Työväen Akatemialle. Vuonna 1924 perustettu oppilaitos toimii myös monipuolisena kokouskeskuksena, joka houkuttelee yritysvieraita läheltä ja kaukaa. Täällä heitä odottaa vehreän luonnon ympäröivä miljöö, joka antaa erinomaiset puitteet kokous- ja tiimipäiviin sekä muihin yritystilaisuuksiin vain 16 km päässä Helsingin keskustasta.

kuva

Monikäyttöiset, huippuvarustellut kokoustilat videotykkeineen ja muine tarvikkeineen varmistavat onnistuneen kokouspäivän. Valoa tulvivien tilojen ikkunat avautuvat suoraan luontoon, ja valinnanvaraa löytyy 100 hengen funkkistyylisistä saleista intiimeihin kabinetteihin ja ryhmätyötiloihin. Talon keittiömestarin ja oman leipurin loihtimat kokousherkut nautitaan itseoikeutetusti kakluunien koristamassa ruokasalissa.

kuva

Kesäisin Akatemian tuhansista kasvilajeista koostuva puutarha herää kukoistukseensa rehevien alppiruusujen, omenapuuvanhusten ja suihkulähteiden johdolla. Kuuden hehtaarin puistotontin vieressä aukeavat metsäiset lenkkipolut, ja hyvinvointihetkiä tuovat myös mm. minigolfrata, sulkapallo- ja lentopallokentät sekä pieni kuntosali.

Illemmalla tilaussaunat takkahuoneineen kutsuvat tunnelmoimaan ja kertaamaan päivän kohokohtia yhdessä. Omat kokkailut luonnistuvat tyylikkäässä yksityiskeittiössä tai hiiligrillin hitaalla lämmöllä. Ja mikä parasta – täältä ei tarvitse kiirehtiä mihinkään, sillä 20 hotellihuonetta takaavat palauttavat unet ikimuistoisen päivän päätteeksi.

Tutustu Työväen Akatemian palveluihin lähemmin täällä – autamme mielellämme toteuttamaan täydellisen tapahtuman juuri teille!

Teksti: Vanessa Törnblom

Julkaistu: 01/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »