mainos_401

Hyvinvointi
Koulutus
Valmennus

Löydä vahvuuksia, treenaa voimavaroja - työelämän personal trainer, coach, auttaa löytämään piilevän potentiaalisi

Jota et tiennyt olevan olemassakaan

artikkelikuva: Löydä vahvuuksia, treenaa voimavaroja - työelämän personal trainer, coach, auttaa löytämään piilevän potentiaalisi

Henkilökohtainen coachaus on tilaisuus pysähtyä pohtimaan omaa työtä ja työn tekemisen tapoja. Keskustelut oman valmentajan kanssa haastavat avaten uusia näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja. Valmennus auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi - ja sitä kautta koko organisaatiota menestymään.

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden päätteeksi sovitte yhdessä konkreettisia toimenpiteitä asioiden eteenpäin viemiseksi; coachauksen suosio perustuu siihen, että ideat ja oivallukset juurtuvat arjen työhön.

Markkinointi-instituutin henkilökohtainen valmennus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Siitä on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen. Coachausta voidaan tehdä täsmäapuna tai se voi olla jatkuvaa tukien henkilökohtaisessa kasvussa. Hinta on 170 €/tunti tai sopimuksen mukaan kertojen määrästä ja kestosta riippuen. Valmennus on mahdollista toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai Skype-yhteyden välityksellä.

Lisätietoja: markinst.fi (-> Henkilökohtainen coaching)

Julkaistu: 10/2018

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

LISÄÄ AIHEESTA

mainoskuva

PODCASTIT

mainos_458
mainos_376
mainos_444
mainos_382
mainos_439
mainos_445



Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »