mainos_491

Hyvinvointi
Koulutus
Valmennus

Löydä vahvuuksia, treenaa voimavaroja - työelämän personal trainer, coach, auttaa löytämään piilevän potentiaalisi

Jota et tiennyt olevan olemassakaan

artikkelikuva: Löydä vahvuuksia, treenaa voimavaroja - työelämän personal trainer, coach, auttaa löytämään piilevän potentiaalisi

Henkilökohtainen coachaus on tilaisuus pysähtyä pohtimaan omaa työtä ja työn tekemisen tapoja. Keskustelut oman valmentajan kanssa haastavat avaten uusia näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja. Valmennus auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi - ja sitä kautta koko organisaatiota menestymään.

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden päätteeksi sovitte yhdessä konkreettisia toimenpiteitä asioiden eteenpäin viemiseksi; coachauksen suosio perustuu siihen, että ideat ja oivallukset juurtuvat arjen työhön.

Markkinointi-instituutin henkilökohtainen valmennus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Siitä on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen. Coachausta voidaan tehdä täsmäapuna tai se voi olla jatkuvaa tukien henkilökohtaisessa kasvussa. Hinta on 170 €/tunti tai sopimuksen mukaan kertojen määrästä ja kestosta riippuen. Valmennus on mahdollista toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai Skype-yhteyden välityksellä.

Lisätietoja: markinst.fi (-> Henkilökohtainen coaching)

Julkaistu: 10/2018

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

PODCAST - YRITYSKULTTUURI ON KUNINGAS

mainos_466
mainos_496
mainos_452
mainos_459
mainos_485
mainos_456
mainos_486
mainos_458Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »