mainos_1081

Hyvinvointi
Tiimit
Yrityskulttuuri

Elämys on unohtumaton lahja

artikkelikuva: Elämys on unohtumaton lahja

Liikelahjoilla palkitaan ja motivoidaan henkilöstöä sekä rakennetaan suhteita asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Elämys on aineeton lahja, jolla voi osoittaa arvostusta lahjan saajaa kohtaan sekä viestiä yrityksen arvoista.

Hyvä liikelahja on harkittu ja sopii erilaisille ihmisille. Aineettomat elämykset sekä avoimet elämyslahjakortit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia henkilöstön ja sidosryhmien muistamiseen.

”Nykypäivänä yritykset ja organisaatiot haluavat muistaa henkilöstöä ja sidosryhmiä aineettomilla lahjoilla. Elämys on henkilökohtainen lahja, joka saa aikaan keskustelua. Elämyslahja luo yhteisiä kokemuksia, joista puhutaan pitkään”, sanoo Elämyslahjat Oy:n maajohtaja Katri Pirinen.

”Parhaassa tapauksessa elämyksen saaja löytää lahjan kautta uuden intohimon tai harrastuksen ja saa uutta sisältöä elämäänsä”, jatkaa Elämyslahjojen yritysmyyntipäällikkö Mira Kytövaara.

Elämyslahjat välittää elämyksiä lahjakortteina, jotka ovat voimassa kolme vuotta. Elämyslahjat ideoi ja räätälöi asiakkaan kanssa sopivan ratkaisun laajasta valikoimasta, joka kattaa yli 1 600 erilaista elämystä eri kategorioista ja hintaluokista.

Jaetut elämykset luovat yhteenkuuluvuutta

Elämyslahjojen avulla voi järjestää unohtumattoman virkistys- tai tiimipäivän tai ikimuistoiset pikkujoulut. Elämyksiä kokeillaan rohkeammin työkavereiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa, ja yhteiset kokemukset vahvistavat yhteenkuuluvuutta.

Ajoelämys Ferrarilla tai Lamborghinilla on huikea kokemus, ja kolmen ruokalajin gourmet-illallinen pimeässä nostaa keskiöön makuaistin kautta tapahtuvan havainnoinnin. Keraamisen dildon valmistuskurssi puolestaan on hauska tapa viettää tiimipäivää”, Pirinen antaa esimerkkejä.

Sopivia hetkiä henkilöstön muistamiseen ovat mm. merkkipäivät, kevätlahjat ennen kesälomaa sekä joulunalusaika. Elämyslahjat toimittaa lahjat suoraan lahjansaajille, joten elämysten antaminen on sujuvaa ja ketterää.

”Lahjat palvelevat sekä antajaa että saajaa. Muistaminen viestii henkilöstölle, että työnantaja pitää huolta ja välittää”, Kytövaara sanoo.

Lisätietoja:
Mira Kytövaara
mira@elamyslahjat.fi
0400 377 722
www.elamyslahjat.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 03/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »