mainos_1021

Hyvinvointi
Yrityskulttuuri

Vastuullinen ja luotettava Pyöräetupalvelu

Saumaton palvelukokemus, tech-first hallinnointijärjestelmällämme

artikkelikuva: Vastuullinen ja luotettava Pyöräetupalvelu

Electrobike pyöräetu on suunniteltu täyttämään työnantajien tarpeet ja tarjoamaan heille helppokäyttöisen ja tehokkaan palvelumallin. Tarjoamme työnantajille täysin kuluttoman pyöräetupalvelun, joka mahdollistaa pyöräedun tarjoamisen ilman taloudellista riskiä. Lisäksi tarjoamme työntekijöille kattavan pyörämalliston useista laadukkaista merkeistä.

Vastuullisuus ja luotettavuus ovat toimintamme kulmakiviä. Panostamme vastuullisiin tuotantoketjuihin sekä sujuviin takuuprosesseihin ja ensiluokkaiseen tuotetietouteen. Electrobike pyöräetupalvelun avulla voit tarjota työntekijöillesi laadukkaita ja kestäviä pyöriä, jotka edistävät kestävää liikkumista.

Työsuhdepyöräpalveluumme sisältyy täysarvovakuutus ilman ikävähennyksiä, joten voit tarjota työntekijöillesi täydellistä turvaa vahinkotilanteisiin. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme tarjota työntekijöillesi mielenrauhaa ja luottamusta pyöräetupalvelumme kautta.

Keskeinen osa Electrobike pyöräetua on digitaalinen hallinnointijärjestelmä, joka mahdollistaa kuluttoman palvelun työnantajille. Innovatiivinen järjestelmämme automatisoi sopimus- ja rahoitusprosessit, mikä säästää aikaa ja vaivaa työnantajalta. Lisäksi digitaalinen alustamme kokoaa automaattisesti raportin palkanlaskentaan, mikä tekee palkanlaskennasta nopeaa ja vaivatonta.

Laiterekisterimme pitää kirjaa kaikista pyöristä, niiden huoltotiedoista sekä pyörän omistajasta. Tämä tekee pyörien hallinnoinnista entistä helpompaa ja järjestelmällisempää.

CTA

Pyöräedun avulla voit tehdä merkittäviä päästövähennyksiä ja vaikuttaa positiivisesti ympäristöön. Kun työntekijät valitsevat pyörän auton sijaan työmatkansa kulkuvälineeksi, CO₂-päästöt vähenevät huomattavasti. Tämä auttaa suojelemaan ympäristöä ja ilmastoa.

Electrobike Pyöräetupalvelu on eettinen ja arvovaltainen valinta, joka tarjoaa kustannustehokkuutta sekä työnantajalle että suojelee ympäristöä. Korkeana tunnustuksena panoksellemme yhteiskunnan hyväksi, Electrobikelle on myönnetty arvostettu Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Rohkaise työntekijöitäsi ottamaan askeleita kohti vihreämpää elämäntapaa ja ota käyttöösi meidän täysin kuluton Pyöräetupalvelumme, joka tarjoaa heille paitsi terveellisen myös eettisesti kestävän liikkumisvaihtoehdon. Tehdään yhdessä valintoja, jotka kantavat hedelmää niin yrityksellesi kuin koko yhteisölle.

Scanfour Oy-Electrobike

Electrobike pyöräetupalvelun avulla työnantajat voivat keskittyä olennaiseen - tarjoamaan työntekijöilleen parasta mahdollista palvelua.

Lisätietoja: www.pyoraetu.fi & yritysmyynti@electrobike.fi

Julkaistu: 06/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »