mainos_491

Hyvinvointi
Rekrytointi (vuokratyö)

Eilakaislalla yhteishenki edistää työhyvinvointia

artikkelikuva: Eilakaislalla yhteishenki edistää työhyvinvointia

Eilakaislan palvelujohtaja Maija Kauppinen toteaa, että työhyvinvoinnin kulmakivenä on työyhteisön hyvä yhteishenki. Selkeä ja mielekäs työnkuva, arvostuksen tunne, selkeä esimiestyö sekä työn ja muun elämän tasapainoinen yhteensovittaminen edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lisäksi perusasioiden kuten työvälineiden ja ergonomian on oltava kunnossa.

Työntekijöiden palaaminen Eilakaislalle kertoo yrityksen hyvästä ilmapiiristä. Kauppinen työskenteli muutaman vuoden toisaalla, mutta tuli takaisin.

"Eilakaislalle palaaminen oli minulle ikään kuin kotiinpaluu", Kauppinen kuvailee.

Hyvinvointia ja tuottavuutta onnistuneella rekrytoinnilla

Onnistunut rekrytointi edistää asiakasyrityksen työilmapiiriä ja tuottavuutta. Eilakaislan tarjoamat ammattimaiset rekrytointipalvelut varmistavat, että työhön löydetään oikea tekijä. Ammattirekrytoija on harjaantunut tunnistamaan, millainen henkilö sopii yhteen esimiehen ja tiimin kanssa.

"Kun työyhteisö saa jäsenen, jonka kanssa arki sujuu, koko työyhteisö voi paremmin ja toimii tehokkaasti ja tuottavasti", Kauppinen kuvailee.

Eilakaisla käyttää rekrytoinnin tukena soveltuvuusarviointeja, joiden avulla kartoitetaan mm. työpersoonallisuutta, motivaatiota ja työskentelytyyliä.

Ammattitaitoista henkilöstövuokrausta

Rekrytoinnin, suorahaun, henkilöarviointien ja digitaalisen hakijaprospektoinnin lisäksi Eilakaisla tarjoaa henkilöstövuokrausta sekä aula- ja toimistopalveluita.

Ammattitaitoiset vuokratyöntekijät suoriutuvat työssä hyvin.

"Yrityksen perustajan Eila Kaislan periaatteena oli, että lainsäädäntö määrittää minimitason, mutta tarjota saa enemmän ja paremmin", Kauppinen kertoo.

Periaatteen mukaisesti mm. laajamittainen työterveyshuolto on myös vuokratyöntekijöiden käytettävissä ensimmäisestä työpäivästä alkaen. Asianmukaisen hoidon ansiosta sairauspoissaolot ovat vähäisiä.

"Kun ihmisellä on kaikki hyvin, hän on rohkea, suoriutuu ja uskaltaa jopa innovoida", Kauppinen kiteyttää.

Teksti: Merja Maukkonen

 

Eilakaisla on henkilöstöpalvelualan perheyritys, jonka missiona on auttaa asiakkaitaan menestymään laadukkaiden henkilöstöratkaisujen ja ammattitaitonsa avulla. Vuonna 1971 perustettu yritys tarjoaa mm. rekrytointi-, henkilöstövuokraus- ja HR-konsultointipalveluita.

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

PODCAST - YRITYSKULTTUURI ON KUNINGAS

mainos_466
mainos_458
mainos_496
mainos_452
mainos_459
mainos_485
mainos_456
mainos_486Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »