mainos_1081

HR-järjestelmät

JotBar uudistaa käyttöliittymänsä ja aloittaa uuden järjestelmän pilottikäytöt vuonna 2019

artikkelikuva: JotBar uudistaa käyttöliittymänsä ja aloittaa uuden järjestelmän pilottikäytöt vuonna 2019

JotBar uudistaa käyttöliittymänsä ja aloittaa uuden järjestelmän pilottikäytöt vuonna 2019. Uusi käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen ja tarjoaa kattavia ominaisuuksia HR-tarpeisiin. Käyttöliittymän käytettävyys mukailee yleisimpiä sovelluksia ja sivustoja, jonka ansiosta käyttö ei edellytä pitkiä koulutuksia ja tiedostorakenteiden opettelua. Käyttöliittymän tietosäiliöt ja tiedonsiirto ovat salattuja ja käyttöliittymä vastaa henkilötietosuojalain vaatimuksiin.

Alustariippumaton ja helposti kustomoitava ratkaisu
Uusi käyttöliittymä on alustariippumaton ja toimii kaikissa selaimellisissa laitteissa. Käyttöliittymä on helposti kustomoitavissa erilaisten asiakkaiden tarpeisiin, tarjoten edullisen ratkaisun kevyeen seurantaan samalla, kun sen kattavat ominaisuudet mahdollistavat työajanseurantajärjestelmän laajentamisen mm. paikalliseen sopimiseen.

Käyttöliittymä palvelee myös HR-tarpeita
Käyttöliittymä tarjoaa ratkaisuja työntekijän elinkaaren hallintaan ja jokaisen henkilön taakse rakentuu kattava työprofiili. Työprofiilista saadaan helposti esim. työsuhteen tyyppi, palkkalaji ja työsopimus. Myös työsuhteen päättymisilmoitus voidaan tehdä suoraan järjestelmässä.

Lisäksi käyttöliittymästä saadaan tietoa työntekijän koulutuksista ja osaamisesta sekä työluvista. Järjestelmään voidaan rakentaa myös automatisoituja ilmoituksia lupien vanhenemisesta.

Työkalut jatkuvaan kehitykseen
Käyttöliittymässä voidaan asettaa tavoitteita ja seurata niiden täyttymistä tukena esimiehen ja työntekijän välisiä kehityskeskusteluja. Järjestelmään voidaan räätälöidä mahdollisuus antaa palautetta työesimiehestä ja työolosuhteista. Käyttöliittymässä voidaan luoda myös poissaoloraportteja, joiden ansiosta säännöllisiin poissaoloihin ja jatkuviin ylitöihin voidaan puuttua varhaisessa vaiheessa.

Lisätietoja: www.jotbar.fi

Julkaistu: 10/2018

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »