mainos_375

Rekrytointi
Yrityskulttuuri

Miten saat parhaat työntekijät yritykseesi?

artikkelikuva: Miten saat parhaat työntekijät yritykseesi?

Moderniin työpaikkailmoitukseen ei kuulu konservatiivinen yritysesittely ja vaatimuslista työnhakijalle. Niiden sijaan kannattaa kertoa rekrytoivan yrityksen kulttuurista ja houkutella potentiaalista työntekijää.

"Nyt ollaan rohkeita ja tehdään kekseliästä rekryviestintää", kertoo Oikotie Työpaikkojen myynnin vetäjä Samuli Paavilainen.

Työnhakukokemuksia hehkutetaan ja ruoditaan sosiaalisessa mediassa. Hyvä rekrytointiprosessi on työnhakijalle positiivinen kokemus. Jos hakija työllistyy yritykseen, hyvä hakijakokemus kääntyy toivottavasti hyväksi työntekijäkokemukseksi. Kokemuksen pohjalta annettu kehu on uskottavampi kuin mikään työnantajayrityksen tiedote.

"Helppo ohjenuora vaikuttavaan rekrytointiviestintään on tuntea oma organisaatio ja työntekijäkokemukseen vaikuttavat seikat. Miksi teille pitäisi tulla töihin? Millaisen hissipuheen pitäisit hakijalle?" Paavilainen kysyy.

Erityisen tärkeää on tuntea aktiivisten ja passiivisten työnhakijoiden tilanne ja tarpeet sekä puhutella heitä sitten oikeassa paikassa mahdollisimman henkilökohtaisella viestillä. Kerronnassa käytetään paljon myös videosisältöä. Parhaimmillaan passiivisetkin hakijat saadaan hakemaan kiinnostavaa tehtävää.

"Työn merkityksellisyys ja organisaatioiden sosiaalinen vastuu ovat esimerkkejä teemoista, jotka kiinnostavat työntekijöitä yhä enemmän nyt ja tulevaisuudessa", Paavilainen sanoo.

Rehelliset ja läpinäkyvät tarinat organisaatiossa työskentelystä luovat positiivista työnantajakuvaa ja suhdetta mahdollisiin uusiin työntekijöihin.

Oikotie Työpaikoilta saat kaikki ratkaisut rekrytointiin ja työnantajakuvaan.
Lue lisää: oikotie.fi/tyonantajalle

Julkaistu: 04/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

PODCAST - HR-ammattilainen osaamisen kehittämisen keskiössä – näin autat organisaatiota menestymään

mainos_577
mainos_591
mainos_616
mainos_543
mainos_587
mainos_601
mainos_612
mainos_599Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »