mainos_1081

Johtaminen
Koulutus
Valmennus
Yrityskulttuuri

Nouse henkilöstöjohtamisen kärkikaartiin HR Master Certificate -ohjelmassa

artikkelikuva: Nouse henkilöstöjohtamisen kärkikaartiin HR Master Certificate -ohjelmassa

HR on organisaation kasvot: huippuosaajat HR:ssä viestivät yrityksen kulttuurista ja vahvistavat työnantajamielikuvaa. Markkinointi-instituutin ja Helsingin seudun kauppakamarin HR Master Certificate -ohjelmassa otat haltuun keinot, joilla valjastat henkilöstön potentiaalin täysimääräisesti käyttöön ja liiketoiminnan tueksi.

Tässä kokeneiden HR-asiantuntijoiden sertifikaattiohjelmassa saat rohkeutta kyseenalaistaa, ottaa aiempaa enemmän vastuuta ja tehdä vaativia päätöksiä. Kasvat asiantuntijana, jota kuunnellaan ja joka vaikuttaa ja vakuuttaa yrityksen johdossa ja liiketoiminnassa.

HR Master Certificate -ohjelma nostaa sinut henkilöstöjohtamisen kärkijoukkoon. Pääset mukaan kauppakamarin HR-päättäjäklubiin, jossa voit jakaa kokemuksia, tuulettaa ajatuksiasi ja verkostoitua muiden kunnianhimoisten HR-päättäjien kanssa. Klubin jäsenet edustavat laajasti henkilöstöjohtoa eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.

Ohjelma on suunniteltu siten, että voit sovittaa sen joustavasti omaan aikatauluusi.

HR Certificate -ohjelmat uran eri vaiheisiin
HR Master Certificate -ohjelma on ensimmäinen HR Certificate -ohjelmista. Lähiaikoina ovat tulossa tarjolle myös HR Skills Certificate -ohjelma ensiaskeliaan urapolulla ottaville ja HR Professional Certificate -ohjelma niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta HR-tehtävistä.

Lue lisää: markinst.fi

Julkaistu: 02/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »