mainos_1021

Hyvinvointi
Yrityskulttuuri

Eazybreak helpottaa työsuhde-etujen hallintaa

Eazybreakin mobiilipalvelussa työsuhde-edut ovat aina mukana

artikkelikuva: Eazybreak helpottaa työsuhde-etujen hallintaa

Eazybreakin avulla työsuhde-etujen tarjoaminen ja käyttäminen on helppoa työnantajille, työntekijöille ja palveluntarjoajille kuten lounasravintoloille ja liikuntapaikoille. Palvelusta maksetaan käytön mukaan.

Eazybreak on helppokäyttöinen työsuhde-etujen hallinnointiin ja käyttämiseen kehitetty mobiilipalvelu. Palvelun avulla työnantaja voi tarjota henkilöstölle lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja.

”Työnantaja voi ottaa palvelun käyttöönsä Eazybreakin verkkosivuilla muutamassa minuutissa, minkä jälkeen palvelu on käytettävissä saman tien. Liittyessä valitaan, mitkä edut halutaan käyttöön ja määritellään niiden asetukset”, kuvailee Eazybreakin toimitusjohtaja John Lindström.

Palvelusta maksetaan käytön mukaan, ja tiedot etujen käytöstä ovat reaaliajassa nähtävillä Eazybreak-tilillä. Palveluntarjoajat voivat rekisteröityä palveluun verkkosivuilla ilman liittymis- tai vuosimaksua, ja palveluntarjoajia on mukana Hangosta Utsjoelle.

Automatisointi säästää aikaa
Eazybreak-palvelussa työsuhde-etujen jakaminen on automatisoitu. Palvelu jakaa edut työntekijöiden käyttöön työnantajan määrittämien asetusten mukaan.

”Työnantajan tarvitsee huolehtia vain, että palvelussa on oikeat työntekijät, ja toimittaa mahdollisten omavastuuosuuksien raportit palkanlaskentaan”, Lindström sanoo.

Tarvittaessa asiakkaan HR-järjestelmän, Eazybreakin ja palkkajärjestelmän välille voidaan rakentaa kevyt tiedonsiirtoliittymä, jolloin tiedot siirtyvät automaattisesti. Laskutus hoituu automaattisesti verkkolaskuna.

Mobiilimaksamisen edelläkävijä
Eazybreakin käyttäminen on helppoa ja reilua myös työntekijälle. Maksaminen tapahtuu matkapuhelimella Eazybreak-sovelluksella tai tekstiviestillä. Työsuhde-edut ovat helposti saatavilla ja kulut määräytyvät käytön mukaan.

”Jos kuukauden aikana käy kerran lounasravintolassa syömässä, niin seuraavasta palkasta veloitetaan vain yhden lounaan omavastuu”, sanoo Lindström.

Perinteisiin seteleihin tai kortteihin perustuviin ratkaisuihin verrattuna Eazybreakin etuna on lisäksi, että yrityksessä aloittava uusi työntekijä saa työsuhde-edut käyttöönsä heti työnantajan lisättyä hänet palveluun.

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »