mainos_1063

Johtaminen
Koulutus
Valmennus
Yrityskulttuuri

Jatkuvan uudistumisen tulee olla yrityksen strategian ytimessä

artikkelikuva: Jatkuvan uudistumisen tulee olla yrityksen strategian ytimessä

"Kun ihmisillä on mahdollisuus kasvaa täyteen ammatilliseen mittaansa ja yrityksillä on kasvuun tarvittavaa osaamista ja tekijöitä, ottaa myös Suomi aimo harppauksen kohti työelämän kansainvälisiä kärkimaita", Rastorin toimitusjohtaja Toni Berkowits

Tulevaisuusorientoituneet yritykset ymmärtävät jo, että kasvustrategian alkulähteessä pulputtavat ihmisten osaaminen ja sen jatkuva uudistaminen. Osaamisen johtamista tärkeämpää keinoa varautua tulevaisuuteen ei ole, näkee Rastorin toimitusjohtaja Toni Berkowits.

”Yritykset, joissa kulttuuri, asenteet ja käytänteet mahdollistavat jatkuvan osaamisen uudistumisen organisaation kaikilla tasoilla, ovat tulevaisuuden menestyjiä”, Berkowits ennustaa.

Elinikäisestä oppimisesta piisaa puhetta valtamedioissa, politiikassa ja työelämän foorumeilla, mutta Toni Berkowits haastaa nyt puheesta tekoihin. Hän haluaa herättää jokaista näkemään potentiaalin, joka itsessä, kollegassa tai tiimiläisessä parhaimmillaan voi olla.

”Kun ihmiselle annetaan mahdollisuus oivaltaa uutta, tehdä oma työnsä entistä paremmin, on kuin puhaltaisi hiipuvaan hiillokseen. Yksi kerrallaan hiilet hehkuvat voimakkaammin ja sytyttävät vierellään uinuvat uuteen loistoon.

Kumppani uran kaikissa vaiheissa
Berkowitsin edustama Rastor on vuosikymmenten ajan vastannut eri alojen ammattilaisten osaamisen uudistamisesta ja tukenut yritysten kannattavaa kasvua. Markkinointi-instituutin kanssa yhteenliittymän muodostava yhtiö on nyt entisestään laajentanut palveluitaan.

”Osaamisen kehittämisen palvelumme täydentyvät muun muassa urapalveluilla. Tuemme ihmisiä kaikissa uran vaiheissa ja olemme varmistamassa yrityksille menestyksekkään kasvupolun muuttuvissa tilanteissa. Tunnemme, millaista uutta osaamista työelämässä tarvitaan ja tarjoamme testatusti toimivia ratkaisuja. Autamme muun muassa rekrytointikoulutusten kautta löytämään kasvun tekijöitä yrityksiin.

Urahyvinvointi takaa mielekkään työuran
Oppiva organisaatio tarkoittaa todellisuudessa jatkuvasti osaamistaan uudistavia ihmisiä. Siksi Berkowits osoittaa elinikäisen oppimisen haasteen myös jokaiselle työntekijälle.

”Moni panostaa itseensä huolehtimalla ruokavaliosta, liikunnasta, sosiaalisista suhteista ja mielekkäästä vapaaajasta. Vietämme kuitenkin työssä ison osan valveillaoloajastamme, joten soisin yhä useamman vaalivan omaa urahyvinvointiaan panostamalla sen ytimeen – omaan osaamiseen. Se on paras keino varmistaa pitkä, mielekäs työura.”

Suomi työelämän kansainväliseen kärkeen
Jatkuvalla osaamisen uudistamisella parannetaan Berkowitsin mukaan monin tavoin myös suomalaista työelämää. Näin Suomi voi ottaa aimo harppauksen lähemmäksi työelämän kärkimaata kansainvälisesti.

”Jokaisella on omassa roolissaan mahdollisuus vaikuttaa myös kansalliseen kasvutarinaamme: työntekijän tulee huolehtia omasta osaamisestaan, esimiehen luoda tiimiläisilleen mahdollisuudet uudistua työssään, ja HR-ammattilaisten ja yrityksen päättäjien panostaa jatkuvan osaamisen uudistamiseen strategisella tasolla.”

Tutustu Rastoriin: rastor.fi

Julkaistu: 10/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »