mainos_1081

Hyvinvointi

Nauti työstäsi! -kirja muutoksen tueksi

Työkaluja kiireiselle naiselle

artikkelikuva: Nauti työstäsi! -kirja muutoksen tueksi

Kuva: © Emmi Sillanpää

Työelämässä ei enää viihdytä ja työstä jopa sairastutaan. Sen tietävät varsinkin naiset, jotka elävät kodin ja työn ristipaineessa. Tutkimusten mukaan naiset stressaavat ja murehtivat työelämässä enemmän kuin miehet.

Apua on kuitenkin saatavilla Bazar Kustannuksen julkaiseman Nauti työstäsi! Naisen voimakirja työelämään -kirjan avulla.

”Jokainen nainen voi löytää uuden vaihteen työelämään. Kirjani tarjoaa työkalut muuttaa työarkeaan ja ajatteluaan lempeämmäksi ja enemmän iloa tuovaksi”, lupaa muutosvalmentaja Sanna Fäldt.

Kirjassaan hän tarjoaa konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia, joilla työelämään saa lisää voimaa, keskittymiskykyä ja flow-tilaa.

Sanna tietää mistä puhuu, hän itse sairastui synnytyksen jälkeiseen masennukseen ja laittoi elämänsä ja ajattelunsa uusiksi. Sannan löytämä kyky olla hyväksyvästi läsnä on yksi avaimista parempaan oloon myös työelämässä.

”Itsetuntemuksen lisääminen voi auttaa huomaamaan, mitä tältä elämältä haluaa, ja antaa rohkeutta sanoa se ääneen”, Fäldt sanoo.

Turhat pelot ja uhkakuvat lannistavat

”Tarjolla olisi niin paljon enemmän! Usein oma ajattelu ja mielen luomat epäilyt kaventavat oman elämän ja uran mahdollisuuksien näkemistä. Kun tämän savuverhon puhaltaa pois, voi ihminen löytää aivan uudenlaista toimijuutta itsestään”, Fäldt jatkaa.

Sannan kirjaa ei tarvitse lukea kuin lakikirjaa vaan sitä voi soveltaa haluamillaan tavoilla.

”Keskeistä on etsiä työstään niitä asioita, joiden tekeminen motivoi ja kiinnostaa, ja keskittää näihin suurin osa aikaansa ja energiaansa”, Fäldt sanoo.

”Nauti työstäsi! -kirjani on täynnä tekniikoita ja ideoita, joilla voit viedä haaveet käytäntöön”, Fäldt summaa.

Teksti: Esa Pesonen

Kirja, Nauti työstäsi

Julkaistu: 01/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »