mainos_1090

Kuljetukset
Ohjelmistot ja innovaatiot
Rekrytointi (vuokratyö)

Logistiikan ulkoistaminen tuo kilpailuetua

Henkilöstöhallinta helpottuu ulkoistamisen ja henkilöstövuokrauksen avulla

artikkelikuva: Logistiikan ulkoistaminen tuo kilpailuetua

Materiaalivirtojen käsittelyyn erikoistunut henkilöstö ja yrityksen tarpeisiin sopiva kalusto sujuvoittavat toimintaa. Logistiikan henkilöstön ja kaluston ulkoistaminen vapauttavat yrityksen resurssit omaan ydinosaamiseen.

Tuotannon tehokkuuden laskeminen varastoissa ja terminaaleissa sekä työvoiman mitoittaminen tarvetta vastaavaksi voi olla haastavaa, mikäli logistiikka ei ole yrityksen ydintoimialaa. Tällöin logistiikan ulkoistaminen tarjoaa yritykselle kilpailuetuja ja helpottaa henkilöstöhallintaa.

”Logistiikan ulkoistaminen mahdollistaa keskittymisen omaan ydinosaamiseen, koska kehityspanoksia ei tarvitse käyttää varaston ja terminaalien optimoimiseen”, sanoo SOL Logistiikkapalvelut Oy:n toimitusjohtaja Juhana Olkkola.

SOL-konsernin tytäryhtiö SOL Logistiikkapalvelut, joka on alan johtavia toimijoita, tarjoaa yrityksille materiaalivirtojen käsittelyä suoriteperusteisin hinnoin. Palveluun kuuluvat sekä henkilöstö että kalusto, joiden käyttöaste optimoidaan tarpeita vastaaviksi. Resurssien vapauttaminen parantaa asiakkaan kilpailukykyä.

”Toimitamme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa sekä kalusto että henkilöstö on mitoitettu materiaalivirtojen ja toimintaympäristön mukaisesti”, Olkkola sanoo.

Tuhansia ammattilaisia

kuva

SOL Logistiikkapalveluilla on palveluksessaan tuhansia logistiikan ammattilaisia erilaisilla osaamispääomilla ja valmiuksilla. Onnistumisen perustana on hyvä esimiestyö sekä luottamuksellinen yhteistyö asiakkaan kanssa.

”Mikäli tuotannossa on volyymi- ja kysyntävaihteluita, joudutaan yrityksessä käyttämään osa-aikaisia työntekijöitä ja hallitsemaan osaamista. Logistiikan ulkoistaminen vapauttaa henkilöstöhallinnankin resursseja”, Olkkola sanoo.

SOL Logistiikkapalveluiden henkilöstö on perehdytetty huolellisesti käytettävään kalustoon, joten asiakkaan materiaalivirtoja käsitellään oikein ja turvallisesti. Logistiikan ulkoistamiseen voi tutustua myös henkilöstövuokrauksen kautta.

”Pystymme luomaan osaajillemme useista osa-aikatöistä mielekkäitä kokonaisuuksia, mikä parantaa henkilöstömme työhyvinvointia”, Olkkola sanoo.

Lisätietoja: www.sol.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 10/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »