mainos_1081

HR-järjestelmät
Rekrytointi (arviointityökalut, rekrytointityökalut)
Valmennus

Talenttien elinkaari haltuun

Moduulipohjaiset ja modernit henkilöstöhallinnon työkalut mukautuvat erilaisiin tarpeisiin

artikkelikuva: Talenttien elinkaari haltuun

Jerry Lindström, Talentech Oy, maajohtaja

Henkilöstöhallinnon prosessien sujuvuus vaikuttaa organisaation toimintaan ja tehokkuuteen, työnantajamielikuvaan sekä henkilöstön viihtyvyyteen ja sitoutumiseen. Yhteensopivat rekrytoinnin, perehdytyksen ja henkilöstöhallinnon ratkaisut vapauttavat resursseja ydintoiminnan kehittämiseen.

”Tulevaisuudessa on entistä tärkeämpää, että henkilöstöhallinnon järjestelmät sopivat yhteen ja ovat integroitavissa kolmansien osapuolien lisäpalveluihin. Tähän haasteeseen me Talentechillä vastaamme tarjoamalla modulaarisia henkilöstöhallinnon ohjelmistoja ja vahvaa HR-alan osaamista”, sanoo Talentechin Suomen maajohtaja Jerry Lindström.

Vuonna 2019 perustetun Talentechin tavoitteena on luoda saumaton polku talenttien rekrytoinnista perehdytykseen ja osaamisen hallintaan. Talentech tuo yhteen johtavien HR-teknologia-alan yritysten parhaat puolet HR Managerin, ReachMeen, Talmundon ja Weekli.io fuusioitumisen myötä.

Talentechin järjestelmät ovat pilvipohjaisia, mobiililaitteilla käytettävissä olevia ja tietoturvallisia. Järjestelmien mukauttaminen on helppoa, ja moduulipohjainen hinnoittelu varmistaa, että organisaatiolle ei synny turhia kuluja tarpeettomista palveluista. Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi tarjoaa tukea ja apua kaikkiin talenttien hallintaan liittyviin asioihin.

”Me palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisilla HR-ratkaisuilla, jotka konsulttimme suunnittelevat vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Tapaamme asiakkaitamme säännöllisesti ja keskustelemme mihin suuntaan organisaation henkilöstöhallintoa ja liiketoimintaa ollaan kehittämässä”, Lindström kertoo.

Palvelut urapolun kaikkiin vaiheisiin

Talentech tarjoaa tuotteita ja osaamista digitaaliseen rekrytointiin, perehdytykseen sekä henkilöstöhallintoon. Rekrytoinnin työkalu helpottaa rekrytointiprosessin hallintaa ja on joustavasti muokattavissa oikeanlaisten osaajien etsintään. Perehdytys voidaan aloittaa heti rekrytoinnin jälkeen.

”Organisaatioissa panostetaan usein rekrytointiin, mutta perehdytys saattaa jäädä vähemmälle huomiolle. Tähän tarpeeseen vastaus on digitaalinen ja skaalautuva perehdytysjärjestelmä, jossa perehdytyspolun prosesseja voidaan automatisoida ja aikatauluttaa perehdytyksen elinkaaren eri vaiheisiin”, kuvailee Lindström.

Talentech Oy, opas

Hyvin suunniteltu perehdytys sisältää esiperehdytys sekä perehdytys vaiheet ja tekee perehdytysprosessista miellyttävän ja sitouttaa uuden työntekijän yritykseen. Interaktiiviset ja työtehtävän mukaisesti räätälöidyt oppimissisällöt auttavat uutta työntekijää sisäistämään yrityksen toimintatavat nopeasti. Sisällöt voivat olla teksti-, video- tai kuvamuotoisia, ja palveluun voidaan lisätä pulssikyselyitä esimerkiksi prosessin sujuvuudesta tai esihenkilön toiminnasta osana perehdytystä. Järjestelmään voidaan määrittää tehtäviä ja muistutuksia myös perehdytyksestä vastaaville henkilöille.

”Perehdytysprosessi voidaan aloittaa jo ennen työsuhteen alkua avaamalla uudelle työntekijälle sopivia sisältöjä kuten työtilojen tai työkavereiden esittelyjä ja avainprosessien kuvauksia. Näin henkilö on valmiimpi ensimmäiseen työpäivään ja sisäistää helpommin työnkuvansa”, Lindström sanoo.

Osaamisen hallintaan kehitettyyn HR-järjestelmään voidaan tallentaa kootusti työsuhteen koko historia. Järjestelmä nykyaikaistaa hallinnolliset tehtävät, parantaa suorituksen arviointia ja auttaa organisaatiota pitkän aikavälin kehityksessä.

Lisätietoja: talentech.com/fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 01/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »